Maatilaprojekti jatkui lampaiden ja siilien askartelujen myötÀ. Lampaat saivat villansa popcorneista ja opiskelija Emilia suunnitteli lapsille siiliaskartelun johon kÀvimme kerÀÀmÀssÀ materiaalia lÀhimetsÀstÀ.

Popcorni askartelumateriaalina oli lasten mielestĂ€ hauska ja erilainen…

Emilian askartelussa lapset pÀÀsivĂ€t leikkaamaan/pistelemÀÀn siilinkuvat kartongista ja liimaamaan neulasia piikeiksi. Neulaset kerĂ€ttiin talteen taannoisen evĂ€sretken yhteydessĂ€ ja annettiin kuivua hetken…

Olemme suunnitelleet syksylle lasten osallisuutta lisÀÀvÀÀ ja edistÀvÀÀ toimintaa sadutuksen parissa. Pyrimme tÀssÀ huomioimaan ryhmÀn eri-ikÀiset lapset jakautumalla pienryhmiin sekÀ pienimpien kanssa kÀytÀmme apuna kuvakortteja.

Kuvataiteenopiskelijamme Miila on viskareiden kanssa tehnyt tĂ€ssĂ€ sivussa omaa askarteluprojektiaan. Projektia pohjustettiin siten, ettĂ€ tutustuttiin kirjaa lukemalla eri elĂ€imiin. Lapset saivat itse valita kolme mieleistÀÀn elĂ€intĂ€. Suosituimmat elĂ€imet olivat kissa, kana, kalkkuna, lammas, ankka ja koira. NĂ€istĂ€ askarreltiin paperi”nuket” joista ehkĂ€ kehittelemme vielĂ€ pienen nĂ€ytelmĂ€n ryhmĂ€n muille lapsille 😊

Lasten toiveesta Tiinan Nami-koira tuli moikkaamaan lapsia. Lapset olivat innoissaan ja Nami tuttuun tapaan esitti meille temppuja, osallistui leikkeihin ja hauskuutti lapsia aamupiirillĂ€…

Syksy tulla saa, syksy tulla saa. MikÀÀn ei oo hauskempaa. Pisaroiden ropinaa nyt kuunnelkaa. Tuuli se puita taivuttaa. Tuuli myös lehtiÀ tanssittaa. Syksy tulla saa, syksy tulla saa mikÀÀn ei oo hauskempaa.

Olemme saaneet nauttia sekĂ€ aurinkoisista, ettĂ€ sateisista ulkoiluilmoista. SadesÀÀllĂ€ olemme kĂ€yneet lasten kanssa paljon kĂ€velyillĂ€ ja metsĂ€ssĂ€…

Leikkinurkkaus

Kitaristi ja hĂ€nen taustabĂ€ndinsĂ€ 😍 tuiki tuiki tĂ€htönen rokkaa…

uusi maatilapeli on myös ollut todella kiva

%d bloggaajaa tykkÀÀ tÀstÀ: