…Aurinkoista tietä eteenpäin. Koska matka oli hauska niin pyysivät he mukaan yhden toverin! Tätä olemme laulaneet musahetkellä pommassa jossa on hyvin tilaa 23 pienen elefantin marssia 🙂

IMG_0911

Olemme viime viikkojen ajan ahertaneet sirkusnorsujen parissa. Lapset ovat saaneet itse liimata, harjoitella leikkaamista huovasta, suunnitella ja sommitella koristeet haluamallaan tavalla 🙂 Norsuista tuli hauskat väripilkut salin seinälle sekä eteisen ikkunaan.

Myös päikän pikkuväki koki tämän askartelun kivana ja suhteellisen helppona hommana. Koristeiden asettelu on tarkkaa puuhaa 🙂

Meille esitettiin toive Helsingistä, päiväkoti Metsätähdeltä josko haluaisimme vaihtaa heidän kanssaan joulukortteja. Olemme lasten kanssa askarrelleet heille hienon joulukortin johon tytöt tekivät pistelytyönä lumihiutaleen, liimasivat hienoja aiheeseen liittyviä tarroja ja toivottivat toki iloista joulua koko päikän väeltä. Maanantaina teemme pienen kävelyretken postilaatikolle ja lähetämme kortin matkaan! Lapset olivat ihanan innostuneita asiasta ja eivät malta odottaa millainen kortti meidän päikälle tulee Metsätähden päiväkodilta.

Tämä aiheutti myös paljon ihmetystä,keskustelua ja kysymyksia siitä miten tämä joulukortti voi mennä Helsinkiin asti…meneekö se lentokoneella, kuka sen sinne vie, kauanko se kestää, viedäänkö me se itse sinne bussilla?

JOULUKORTTIA ODOTELLEN 🙂

Joulukuussa meillä on paljon kaikkea kivaa tekemistä lasten kanssa mm. joulujuhlaharjoituksia, piparin paistamista, joululaulujen kuuntelemista, jouluruokailua ja joka päivä toki päikän joulukalenterista tulee jokin projektiin liittyvä tehtävä/asia/herkku yms. johon kaikki lapset saavat osallistua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: