Olemme tällä viikolla askarrelleet pieniä ylläreitä äideille sekä touhunneet ja leikkineet pienryhmissä. Meillä olikin ylimääräinen ohjelmanumero tiistaina kun valokuvaaja kävi kuvaamassa lapset. Hän sai lapset nauramaan ja kuvista tuli varmasti hyviä.

Tässä muutama maistiainen tiistain kuvaspäivästä ”kulissien takaa”.

IMG_2021

Kuvaaja osasi naurattaa lapsia ja ehkä kaikista parasta oli, että hän osasi matkia Aku ankan ääntä 🙂

IMG_2024

Asettaudutaan ryhmäkuvaan… siinä tovi vierähtää 🙂

Askartelimme äideille ylläreitä ja teimme rästiin jääneitä töitä loppuun. Kevätjuhla lähestyy ja pian saammekin alkaa kokoamaan taidenäyttelyä pommaan. Ensi viikolla aloitamme viimeiset projektiin liittyvät askartelut ja sitten projektimme onkin kädentöiden osalta siinä… Tämän projektin parissa on ollut todella kiva tehdä töitä 🙂

IMG_2035

Viimeisiä pupuja viedään….

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: