IMG_2314

Olemme vihdoinkin päässeet aloittelemaan kuvishommia lasten kanssa. Aarteen metsästys oli niin menestys, että lapset halusivat itse päästä tekemään omat aarrekarttansa. Heidän toiveensa kuultiin ja siitä lähdettin 🙂 Paperille piirrettiin ensiksi, sen jälkeen lapset saivat hieman repiä paperin reunoja jonka jälkeen luvan kanssa rypistettiin paperi jotta saatiin aikaiseksi ”vanhan ajan patinaa”. Aarrekarttojen parissa jatkamme vielä tulevat päivät. Valmiita töitä voi tulla ihastelemaan salin seinältä.

IMG_2319

Olemme onneksi saaneet nauttia vielä auringonpaisteesta ja lämmöstä. Tästä innostuneina lähdimme vielä viskareiden kanssa kokeilemaan tarkeneeko järvivedessä uida.

IMG_0209

 

IMG_20190902_102414

lasten luova tauko…

Joillekin vesi oli jo hieman liian kylmää vaikka aurinko vielä lämmittikin. Heidän kanssaan siirryttiin lentiskentälle pelaamaan ja tekemään hienoja hiekkalinnoja!

IMG_0216

IMG_0235

Hienoja hiekkalinnoja vallihautoineen….

Kotona saattaa lasten suusta kuulua eriskummallista laulantaa…

…näkkilepä,reikäleipä, leipälapio

kapteeni leipälapio…

IMG_2322

Se selittynee laululla joka oli  ilmaantunut taika-aarrearkkuun ja tiistain aamupiirillä kunnioitimme Kapteeni leipälapion harrasta toivetta ja aloimme laulamaan… varsinainen korvamato jota varmastikin laulamme paljon syksyn aikana 🙂

IMG_2324

Lasten kanssa myös kävimme aamupiirillä läpi muutamia turvallisuuteen liittyviä asioita kuvia apuna käyttäen!

IMG_2282

sekä perjantaina taika-aarrearkku toi meille yllätyksen…

IMG_2351

…kauniin simpukankuoren…

IMG_2353

Lapset saivat kuunnella kuuluuko simpukan sisältä oikeasti meren kohinaa 🙂

Ensi viikkoon 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: