Olemmekin tällä viikolla askarrelleet yllätysten parissa ja keskittyneet leikkeihin sekä pienryhmätoimintaan.

Keittiön pitkä pirtin pöytä on kovassa käytössä hiljaisella hetkellä kun keskitytään hiljaisiin pöytätehtäviin toisten vielä nukkuessa. Lapset tykkäävät tehdä palapelejä, värittää, piirtää, pelata lautapelejä sekä kaikista suurimmassa suosiossa tällä hetkellä on helmien pujottelu.

IMG_0515

Lasten kokous pidettiinkin tällä viikolla täysin lasten toimesta. Lastenkokouksessa äänestettiin mm. siitä, että pitäisikö perjantaina pitää lelupäivä. Kaikki äänet puolsivat tätä ehdotusta ja päätös oli sillä lukkoon lyöty! Lasten kokouksessa lapset saavat itse vaikuttaa päiväkodin toiminnan suunnitteluun sekä arjen askareihin 🙂

IMG_2839

hmmmm…olisiko lelupäivä vai ei?

Sonja piti lapsille ulkoilun jälkeen pienen viikonpäiväjumpan:

maanantaina mahat maahan,

tiistaina tehdään tasahyppyjä,

keskiviikkona kyljet kaarelle,

torstaina taputellaan takapuolta,

perjantaina pyöritään paikallaan,

lauantaina luistellaan lattialla,

sunnuntaina seistään suorassa.

Sitten syli sykkyrälle.

Mustekala aiheeseen liittyen maalasimme lasten kanssa Hannun väkertämän jättiläismustekalan joka löytänee paikkansa salista 🙂 Ensi viikolla jatkamme projektissamme eteenpäin…mitäköhän mahtaa tulla seuraavaksi? voimme vinkata sen verran, että sillä on todella terävät hampaat…

IMG_2861

Anna otsikko

Viikon viimeisenä päivänä heräsimme valkoiseen maisemaan ja intoa ei lasten ulkoleikeistä puuttunut 🙂 vielä emme pystyneet lumiukkoa tekemään mutta muutamat meänlaskut kokeiltiin jo!

%d bloggaajaa tykkää tästä: