Olemme tällä viikolla lasten kanssa keskustelleet siitä, mitä he haluaisivat seuraavaksi tutkia/tutustua/askarrella projektin tiimoilta. Tarkoitus olisi, että mahdollisimman paljon toteuttaisimme lasten omia mielenkiinnonkohteita ja huomioisimme tämän projektissamme kuten myös kaikessa muussakin toiminnan suunnittelussa 🙂

Lapset antoivat loistavan idean meduusoista. Tutustuimme aamupiirillä aiheeseen pienen luontodokumentin myötä ja viskarit pääsivät askartelemaan omat meduusat. Tätä ennen yritettiin eläytyä siihen, millaista olisi olla meduusa…

IMG_3317

meduusat aamupiirillä

Kartongille laveerattiin ensiksi vettä jonka päälle maalattiin ohennetulla pullovärillä… Meduusoista tulee hempeän ja kauniin värisiä…

Tämän jälkeen työ leikattiin ja lonkerot kiharrettiin kynää apuna käyttäen….

IMG_3334

Tästä inspiroituneena Hannukin halusi tehdä oman taidonnäyttensä 🙂

IMG_5979

tämä meduusa roikkuu salin katossa 🙂

Meillä on kevään aikana tavoitteena kehittää toimintojemme käytäntöjä vuorollaan. Tammikuun aikana olemme kehittäneet leikkiympäristöjä ja seuraavaksi olisi vuorossa aamupiiri. Tässäkin huomioimme lasten toiveet ja sen, mitä he haluaisivat aamupiirillä mieluiten tehdä. Tarkoituksena on se, että aamupiirillä oleminen olisi ennen kaikkea lapsilähtöistä, kaikille mieluista ja lapset pääsisivät vaikuttamaan aamupiirien sisältöön.

IMG_3308

meditoiminen on myös hyvä taito 🙂

Keskiviikkona vietimme Runebergin päivää ja välipalalla herkuttelimme Runebergin tortuilla… kyllä maistui!

Perjantaina vietimme lasten toivomaa ja kauan odotettua roolivaate,- ja lelupäivää. Aamupalalla,- ja piirillä olikin melkoinen kattaus hahmoja 🙂

IMG_3347

omilla leluilla leikittiinkin koko aamupäivä. Menimme osan kanssa pommaan leikkimään, siellä on oikein hyvin tilaa ajaa esim. kauko-ohjattavilla autoilla…

IMG_3353

Spiderman sai kyytiä…

VIIKON LEIKKINURKKAUS

IMG_3304

IMG_3328

%d bloggaajaa tykkää tästä: