Kuluneiden viikkojen aikana olemme toteuttaneet paljon monipuolista pienryhmätoimintaa sekä jatkaneet viidakkoaiheisten askartelun parissa… Pommassa on vuorollaan päässyt mm. jumpalle, nallepainiin, palloleikkiin ja keppihevoskisaan 🙂

Lasten toiveita kuunnellen poimimme muutamat lempparijutut mitä he haluaisivat pienryhmissä tehdä ja esiin nousivat mm. palapelien tekeminen, muovaileminen, viskaritehtävät sekä lajittelu, joten tuumasta toimeen…

Aamupiirillä olemme laulaneet viidakkoaiheisia lauluja ja loruja. Tämän hetken suuri hitti on Hannun säveltämä Laiska leijona 🙂

”letkottelee, lötköttelee, laiska leijona. Aringolle napaa näyttää laiska leijona. Viiksikarvat värähdellen, saaliin tunnistaa. Kohta gnuut ja zeeprat lujaa juosta saa.”

Askarteluissa olemme päässeet oikein hyvin eteenpäin. Jatkoimme apina askartelua ja pienemmille lapsille oli suunniteltu hieman muunneltu versio askartelusta. He saivat painaa oman kädenkuvansa kartongille ja siitä taiteiltiin söpö pikkuapina.

Apinoista tuli hauskoja ja ne ovat esillä eteisen seinällä. Jatkoimme leijona-aiheisella askartelulla jossa lapset saivat maalata ja taiteilla omat leijonansa pahvilautaselle… tämän askartelun parissa jatkamme vielä ensiviikolla.

Perjantaina vietimme halloweenjuhlia ja lapset saivat halutessaan pukeutua naamiaisasuun. Päivän juhlaohjelmaan kuului tanssia, leikkejä, lauluja ja vähän herkuttelua. Vanha ystävämme kapteeni leipälapio myös ilahdutti meitä yllätysvierailulla 🙂

Laulettiiin ja leikittiin : hiivin hiivin viidakossa, tiheässä pimeässä, laiska leijona ja elefanttiloru. Viime vuoden projektista tuttu kapteeni leipälapio oli haltioissaan lasten hienoista asuista ja juhlafiiliksestä. Lopuksi hytkyttiin parhaimpien lastenhittien tahdissa perjantaidiscon merkeissä 🙂

…ja syötiin herkkuja. HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

%d bloggaajaa tykkää tästä: