Tällä viikolla olemme jo hieman virittäytyneet jouluisiin tunnelmiin 🙂 pitkin viikkoa meillä on ollut pikku tonttupajoja jossa ollaan paistettu mm. pipareita sekä koristeltu joulukuusi juuri sellaiseksi kun lapset ovat sen halunneet…

Piparipajassa pikkutontut leipoivat pipareita ja kuuntelivat joululauluja… tuoksui ihan joululle ja piparit maistuivat jälkkäriksi!

Joulukalenterista olemme saaneet avata jo muutaman luukun. Joulukalenteri avataan aina aamupiirin yhteydessä ja Santeri tonttu käy meille aamuisin kertomassa kenen lapsen vuoro on avata seuraava luukku…

Seuraamme myös lasten kanssa Teatteri Mukamaksen Hiirulaisen joulukalenteria. Hiirulaisen Joulukalenteri kertoo Teatteri Mukamaksen Ballerinan ja Klovnin jouluvalmisteluista. Lapset ovat tykänneet joulukalenterista kovasti 🙂

Perjantaina vietimme pikkujouluja puurojuhlan merkeissä. Perinteiseen tapaan pidimme aamupiirin, mutta tällä kertaa aamupiirille kokoontuikin pieniä tonttuja.

Lapset saivat toivoa haluamiaan joululauluja joita sitten lauloimme Hannun säestämänä 🙂 Meitä myös vierailullaan ilahdutti itse joulupukki… Herkuttelimme pipareilla ja tanssimme rytmikkäiden joulubiisien tahdissa 🙂

Lounaaksi söimme ihanaa riisipuuroa kanelisokerilla ja rusinasopalla… ja mikä parasta, samalla saimme ihailla ikkunasta kun ulkona satoi lunta 🙂

Tämän viikon myötä olemme kyllä päässeet lasten kanssa jouluisiin tunnelmiin ja ihana oli päästä viettämään edes yhdet pikkujoulut 😉

%d bloggaajaa tykkää tästä: