Meillä on tällä viikolla ollut paljon kivaa touhua ja olemme toteuttaneet lasten toiveita tekemisten suhteen. Maanantaina juhlittiin ystävänpäivää ja sen tiimoilta askartelimme kortteja sekä saimme seuraksemme mitä ihanimman vieraan, Nami koiran. Nami toimi ystävyyden lähettiläänä ja lapset olivat aivan innoissaan 🙂

Tiina ja Nami esittivät mielle tanssitaitojaan…

Vahvistimme ystävyyttä laulujen ja leikkien välityksellä…

Tämän lisäksi lapset saivat hemmottelua herkkujen, kampausten, hieronnan ja manikyyrin merkeissä. Lapset olivat tohkeissaan ja manikyyripisteessä kävi kova kuhina…. Lopuksi tietenkin ystävänpäiväbileet 🙂

Tiistaina touhut jatkuivat kun pehmoeläinlääkäri Koiranen ja hänen avustajansa avasi vastaanottonsa päiväkotiin ja lapset saivat tuoda sairastuneet pehmoeläimensä hoitoon. Hoidontarvetta oli monenmoista. Oli haavoja, korvatulehdusta, murtumia ja särkyjä. Kaikki potilaat saivat apua vaivoihinsa 🙂

Koirasen vastaanotto jäi lasten leikkeihin ja salissa koreileekin nyt uusi eläinlääkäriasema jossa on kovasti leikitty pitkin viikkoa 🙂

Lasten toiveesta he ovat saaneet iltapäivisin leikkiä nukkarissa Discoa. Siellä on musiikki soinut ja tanssiliikkeillä vaikutettu!

Hieno viikkomme huipentui perjantaina naamiaisiin ja aikuisten putoushahmokilpailuun 🙂 Hahmoista löytyi kainalokarva-Keijo, Sarvis yksisarvinen ja Super Marja. Kisan juontajana toimi Elina.

Hahmot haastateltiin ja hahmoille oli keksitty myös yllätystehtävä. Yllätystehtävänä oli laulaa Nooran 17v.syntymäpäivän kunniaksi Paljon onnea vaan eri eläiminä. Sarvis lauloi laulun koirana, kainalokarva-Keijo lauloi hevosena ja Super-Marja etanana.

Lapset saivat äänestää lempparihahmoaan. Ylivoimaisen voiton vei Sarvis yksisarvinen jonka erikoistaitona oli mikäs muukaan kun hattarapieru 🙂

Noora sai myös isot lähtö halit lapsilta viimeisenä päivänään!

Lapset olivat myös laittaneet parastaan ja asuloistoa ja hahmoja saimme ihastella myös heidän toimestaan 🙂 hahmokilpailun lisäksi pidimme perjantai Discon jota lapset olivat hartaasti toivoneet!

%d bloggaajaa tykkää tästä: