Kuinka ihanaa onkaan kun ei tarvitse aamulla miettiä, mitä sitä päällensä laittaa 🙂 me vietimme pyjamassa päikkyyn päivää. Lapset saivat ottaa mukaansa tyynyn ja unikaverin. Kuuntelimme tuutulauluja sekä levittäydyimme salin lattialle sadunlukuhetkeen. Tiina luki meille Mauri Kunnaksen Yötarinoita ja lapset kuuntelivat tarkkaan 🙂

Lauloimme muutaman laulun, kuuntelimme rauhallista musiikkia ja teimme lapsille rentoutumisharjoituksia…

Jatkoimme silkkikukkien askartelua ja saimme kaikki kukat salin ikkunoiden väliin…

Kokeilimme lasten kanssa myös askartelua eri tekniikalla. Lapset saivat maalata punaisia ja sinisiä pikkuauton renkaan jälkiä valkoiseen paperiin…

Musahetkellä tutustuimme soittimiin. Soittimet esiteltiin ja lapset saivat itse valita mieleisensä soittimen. Hetken aikaa soitettuaan vaihdettiin soitinta kaverin kanssa. Lapset säestivät soittimilla ja aikuiset lauloivat, tästä olisi pitänyt saada äänitallenne 🙂 Lopuksi lauloimme ja soitimme soittimilla yhdessä. Soittimista löytyi mm. Kellopeli, marakasseja, kehärumpu, tamburiini, quiro, triangeli ja kapuloita.

LEIKKINURKKAUS

Kevät tekee tuloaan ja hymy on herkässä 🙂

Huojuva torni 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: