Taiteilimme lasten kanssa ison lehmä maskotin keittiön seinälle. Jokaisen lapsen ja aikuisen kädenjälki näkyy taideteoksessa 😉 lapset nimesivät lehmän Rusinaksi. Lehmän seikkailuja pääsemme seuraamaan kauden aikana!

Tampereen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan on päivitetty osio digitaalikasvatuksesta ja monilukutaidosta. Lasten digitaalista osaamista kehitetään Opetus- ja kulttuuriministeriön https://uudetlukutaidot.fi/ -ohjelman mukaisesti.

Lasten kanssa tutkitaan ja havainnoidaan digitaalisuuden roolia arkielämässä. Digitaalisia välineitä, sovelluksia ja ympäristöjä hyödynnetään dokumentoinnissa, leikeissä, vuorovaikutuksessa, peleissä, tutkimisessa, liikkumisessa sekä taiteellisessa kokemisessa ja tuottamisessa. Tähän liittyen teimme lasten kanssa tehtävän, jossa he itse saivat kuvata oman lempi leikkipaikkansa/leikkinsä ja kaverinsa päiväkodissa. Kaikki kuvat ovat siis lasten itse ottamia…

Lastenohjaaja opiskelijamme Emilia suunnitteli lapsille pommaan temppuradan jonka jälkeen toteutimme myös muutaman lasten toiveen taikamatosta ja värivarjosta…

”Taikamatto lennättää meidät uuteen seikkailuun!
Jos tahdot mukaan ennättää – hyppää kyytiin, mukaan tuu!”
– Esa Lamponen

%d bloggaajaa tykkää tästä: