Viime viikolla vietimme väriviikkoa. Tiistain väri oli punainen, keskiviikkona keltainen ja torstaina vihreä. Joka päivälle olimme keksineet väreihin littyvää tekemistä esim. punaisena päivänä lapset saivat kerätä punaisia leluja salista, keltaisena päivänä arvuuttelimme lasten kanssa aamupiirillä erilaisia keltaisia asioita sekä samalla lapset saivat tehdä omaa arviointia. Tämän jälkeen askartelimme keltaisia ilmapalloja jotka ovat osa opiskelija Annen työharjoittelua. Vihreänä päivänä rokattiin värilaulua ja jatkoimme askarteluja pellenaamojen parissa, se tuki hyvin myös vihreän päivän teemaa. Sonja oli myös keksinyt lapsille ulos tehtävän jossa lapset saivat etsiä piilottamiamme langan pätkiä ja tuoda ne oikean värisen legon luokse 🙂

cof

vihreää ja punaista

Viikkomme huipentui värijuhlaan jossa Sirkus hiidenkiven tähdet taikuri Hannibal, sirkuskarhu Bimbo kouluttajansa Tiinan kanssa sekä uskomaton nuorallakävelijä prinsessa Tuuli esiintyivät lapsille. Hannibal takoi taikurinhatustaan sirkuskoira Simsalabimin joka halusi jäädä hiidenkivelle seuraamaan lasten touhuja päiväkodissa sekä tutustumaan lapsiin ja heidän perheisiin.

IMG_0351

Simsalabim

%d bloggaajaa tykkää tästä: