Aloitimme lasten kanssa uutta askartelua aiheena sirkuspallot. Pohjustimme aihetta aamupiirillä, harjoittelemalla jönglöörausta ja pallon hallintaa 🙂 Lapset saivat esittää oman omaperäisen pallotempun muille…

Askartelemme sirkuspalloja kahdessa eri muodossa. Aloitamme askartelut siten, että lapset saavat ”töpötellä” pulloväreistä erivärisiä palloja kartongille.

Töpöttely on tarkkaa hommaa 🙂

img_1238

Raikkaat värit….

Sonjan jumpalla leikittiin hajuhernettä ja haarahippaa. Hajuherneessä on kaksi joukkuetta. Tarkoituksena on liikuttaa hajuhernettä (iso punainen jumppapallo) palloilla ja saada se toisen joukkueen ”kotipesään”. Hajuherne haisee NIIIIIN pahalle, ettei kukaan halua sitä kotipesäänsä!

img_20190129_103928

…pieniä sinisiä miehiä…

Pakkasen hieman lauhduttua kävimme torstaina koko porukalla junapuistossa. Osa lapsista pääsi luistelemaan ja osa laskemaan mäkeä. Kesken luistelun pääsimme huilaamaan hetkeksi ja seuraamaan kun aura-auto tuli auraamaan kentän. Siinä riittikin ihmettelemistä 🙂

Lapset innoissaan laskivat mäkeä ja leikkivät puistossa! Tämän reissun jälkeen porukka oli ”kaikkensa antaneita” ja ruoka sekä uni kyllä maistui!

%d bloggaajaa tykkää tästä: