Hrrrr….hyytävän kylmiä pakkasaamuja…

Olemme saaneet loppuun elefanttimaalaukset lasten kanssa. Työt ovat esillä salin seinällä. Mukavasti vaihtui salin räikeä värimaailma hieman hillitymmäksi. Lapset innostuivat vesiväreillä maalamisesta niin, että halusivat vielä tehdä omat vapaa aiheiset työt ja viedä ne kotiin 🙂

img_1137

Tässä maalataan maisemia, kukkia, mielikuvitus rajana…

Joulupukki toi päiväkodille joulun aikaan uusia pikkulegoja joille olemme pystyttäneet leikkialueen toimistoon. Lapset ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa, että pääsevät rakentamaan Friends legoista ja ne ovatkin olleet suuri hitti ja halutuin leikki tällä hetkellä.

img_1220

Lumiukkojen piirtämistä vahaliiduilla

Pituusjärjestyksessä käsipesulle ja syömään…

Kelien hieman lauhduttua Sonja kävi lasten kanssa luistelemassa. Luistelureissulla bongattiin puusta orava 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: