IMG_2567

Lapset ovatkin jo tovin olleet oikein innostuneita pallo leikeistä ulkoilun yhteydessä. Me aikuisetkin olemme saaneet ottaa osaa jalkapallon sekä polttopallon pelaamiseen 🙂 On ollut hieno huomata kuinka hyvä ja kannustava yhteishenki lapsilla on ja pelaaminen on hauskaa!

IMG_2576

Tällä viikolla saimme puhelun kapteeni Leipälapiolta. Kapteeni Leipälapio kertoi lapsille, kuinka hän on piilottanut lapsille yllätyksen ”jonnekin paikkaan, jossa on hämärää ja siellä tulee hiki”. Ei mennyt kauan kun lapset heti tajusivat mikä paikka kyseessä voisi olla. Suuntasimme siis saunaan ja sieltä löytyikin iso ja painava aarrearkku.

IMG_2590

Kuka jaksaa kantaa painavan aarrearkun…

IMG_2592

jännitys tiivistyy…

Aarrearkku oli pullollaan pikkuautoja sekä muita kulkupelejä. Pikkuautoleikki on ollut erittäin suuressa suosiossa tällä viikolla ja lapset ovatkin saaneet aikaiseksi todella hienoja ja pitkäkestoisia leikkejä uusilla autoilla.

IMG_2602

Tällä viikolla olemme yrittäneet saada valmiiksi rekvisiittaa meidän ensiviikkoisiin meriaiheisiin halloween juhliin. Aiomme siellä myös pitää laivan kastajaiset 🙂 Juhlista tulee varmasti todella hauskat…

Nimestä äänestämme ensiviikolla lastenkokouksen yhteydessä!

IMG_2604

Minkäköhän nimen laivamme saa…

Keskiviikkona viskarimme kävivät Sonjan ja Hannun kanssa eväsretkellä metsässä. He tutkivat loopeilla metsän ihmeitä (sieniä, lehtiä,ötököitä yms.) Lapset löysivät myös roskia metsästä joka aiheutti ihmetystä ja keskustelua.

IMG_2614

Teimme ”oma”kuvat luonnonmateriaaleista. Otimme yhteyden luontoon halailemalla puita ja sitten lopuksi istahdimme mättäälle ja söimme oikein maittavat eväät.

IMG_2613

salaperäistä kirjoitusta…hmmm

IMG_2647

IMG_2630

Eväiden syönnin jälkeen lähdimme kohti päiväkotia poiketen normaalista reitistä. Lapset olivat vakuuttuneita, että nyt olemme eksyneet mutta onneksi eräoppaamme Hannu löysi takaisin reitille ja johdatti hiidenkiveläiset turvallisesti takaisin päiväkodille.

IMG_2651

IMG_2652

käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain…

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: