Askartelut ovat kovassa vauhdissa ja olemme jatkaneet haiden parissa. Taiteilimme hienoja hain eviä vaanimaan salin seinälle. Evät leikattiin harmaasta huovasta ja ”meri” tehtiin sinisen sävyisistä silkkipapereista.

IMG_2915

Opiskelijamme Viivi on näyttöviikollaan lasten kanssa askarrelleet myös hait wc-paperirullasta. Viivillä on muutenkin ollut projektiimme liittyvää ohjattua toimintaa liikunnan,- ja muiden tuokioiden parissa. Lapset saivat pommassa leikkiä haihippaa, nousuvesi-leikkiä,sekä rentoutumista merenääniä kuunnellen.

IMG_2929

wc papru rullan maalausta sinisellä pullovärillä

Meille esiteltiin aampiirillä ihkaoikea Kreikasta tuotu pesusieni. Se herätti lapsissa hilpeyttä ja kaikki halusivat kokeilla miltä se tuntuu…

Tällä viikolla olemme myös saaneet tutkia hieman erilaisia simpukoita.

IMG_2931

Kelien ollessa nyt sitä mitä ne on, olemme hieman joutuneet välillä ulkoilun suhteen soveltamaan ja pihaleikkien sijaan käyneet paljon kävelemässä lasten kanssa. Olemme kierrelleet lähialueiden metsiä ja löytäneet uusia reittejä sekä uutta mielenkiintoista katsottavaa 🙂 vaihtelu virkistää!

IMG_20191120_104830

bty

juoksukisa valotolpalta toiselle…än,yy,tee,nyt!!

Tämän lisäksi olemme tapamme mukaan myös hassutelleet aika paljonkin lasten kanssa ja lapsilla,-sekä aikuisilla on ollut todella hauskaa 🙂

saanko esitellä: Hiidenkiven uutistenlukijat…

IMG_0594

henkilökunta omaakin yllättäviä taitoja 😉

Torstaina jaoimme porukan pienryhmiin. Pienryhmissä mm. pelattiin, lajiteltiin, pujoteltiin, askarreltiin ja leikittiin. Ryhmän viskarit ovat mielettömän hyviä pelaamaan Unoa ja Tuuli hävisi molemmat pelit (oikeesti). Uusi ongintapeli on myös tällä hetkellä suuressa suosiossa vaikka vaatiikiin hieman tarkkuutta, nopeutta ja hienomotoriikkaa.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: