Pitkän joululoman jälkeen on kiva palata töihin intoa ja ideoita täynnä. Lapset olivat oikein riemuissaan nähdessään kavereita ja leikkejä jatkettiinkin siitä mihin ennen lomia jäätiin. Kelien ollessa edelleen hyvin ”marraskuiset” olemme hieman joutuneet soveltamaan aamupäivän touhuja ja viettäneet enemmän aikaa alakerran pommassa… Lapsille tehtiin kiva temppurata jossa he saivat vapaasti tehdä temppuja sekä pelata palloilla.

IMG_3099

pieni ohjeistus ja pomman muutama sääntö pitää aina kerrata…

sitten tuumasta toimeen… saimme ihailla myös hienoja taidonnäytteitä 🙂

Suosittuja sisäleikkejä ovat olleet mm. nukkarin ”koti”leikki jossa on usein yö…

IMG_3130

pikkuautot ja friends pikkulegot on myös ikisuosikki 🙂

IMG_3161

tässä on kuulemma ”majaleikki”, josta seurasi sitten siivousleikki 🙂

Olemme myös pursunneet ideoita kevään tulevista askarteluista ja mitä kaikenlaisia uusia kädentaitoihin liityviä tekniikoita pääsemme lasten kanssa kokeilemaan… Tällä viikolla aloittelimmekin jo seuraava aihetta jota kävimme ensiksi läpi aamupiirillä.

IMG_3118

kilpikonnia

IMG_3119

Lapset kuuntelivat oikein tarkkaavaisesti kun Tiina kertoi omista kohtaamisistaan ja sukellusreissuistaan merikilpikonnien kanssa sekä käynnistä Floridalaisessa kilpikonnasairaalassa…

Aloitimme kilpikonnien kilpien maalaamisesta. Kilpinä toimii paperilautaset.

IMG_3133

IMG_3121

Tämän askartelun parissa jatkamme vielä ensiviikolla. Perjantaina lapset halusivat pitää lasten aamupiirin. Aamupiirillä arvuuteltiin lapsia vaatteiden perusteella ja sitten omalla kohdalla sai tehdä jonkun hienon tempun. Lopuksi otettiin lelun piilotus leikki.

IMG_3172

Iltapäivällä lapset saivat osallistua välipalan valmistukseen… Onneksi täältä löytyy aina innokkaita vapaaehtoisia kyseiseen hommaan 🙂

IMG_3175

Ensi viikolla jatketaan! Hyvää viikonloppua kaikille…

%d bloggaajaa tykkää tästä: