Olemme syksyn sivuprojektiksi lasten kanssa suunnitelleet uudet leikkialueet saliin ja toimistoon. Saliin saamme kauniit pastellisävyt ja tilan olemme jakaneet hyllyllä jotta saisimme parikin eri leikkiä toimimaan tilassa.

Toiselle puolelle valmistuu kahvila/kioski jolle kovasti olisi nimi pohdinnassa ja salin toiselle puolelle tehdään iso paloasema/autoleikkialue. Toimistoon suunnittelemme viidakko/eläin aiheista leikkiä joka voisi vallata koko tilan 🙂

IMG_3711

ihana pinkki pikkukeittiö saatiin kasaan

Lapset ovat osallistuneet rekvisiitan suunnitteluun ja askarteluun. Tällä viikolla maalasimme heleän vaaleanpunaisia taustoja johon lapset saavat liimata lehdistä leikattuja kuvia ruoista. Tarkoitus on koota ruoista oma lemppari ”lautanen”.  Työt laitetaan esille koristamaan salin seinää johon keittöleikki tulevien viikkojen aikana rakentuu…

IMG_3722

 

…samalla kävimme keskustelua lempiruoista, ruoan terveellisyydestä, ravintolassa syömisestä, herkuttelusta ja monesta muusta ruokailuun liittyvästä asiasta. Tämän askartelun parissa jatkamme vielä ensi viikolla.

Lapset pääsivät myös maalaamaan paloaseman tiiliseinää sekä värittämään isoja poliisi,- ja paloautokuvia jotka puolestaan laitetaan esille autoleikki puolelle koristamaan seinälle rakennettua hienoa paloasemaa.

 

IMG_3723

VIIKON LEIKKINURKKAUS

IMG_7756

%d bloggaajaa tykkää tästä: