Tällä viikolla aloittelimme askartelun apinoiden parissa. Pienemmät lapset aloittelivat oman työnsä sormiväreillä ja isommille keksittiin askarteluun hieman lisähaastetta. Ensi viikolla jatkamme näiden askartelujen parissa 🙂

Tiistaina teimme syksyisen kävelyretken viereiseen puistoon. Pieni maisemanvaihdos virkistää kummasti 🙂 Syksyn merkkejä näkyi jo todella ja ihastelimme yhdessä kauniita syksyn sävyjä.

Hannu ja Jessika veivät lapsia torstaina pommaan säbäileen. Lapset olivat peli-intoa täynnä 🙂

Perjantaina musahetkellä lauloimme lasten toivomia kappaleita: piiripieni pyörii, bussilaulu, pikkuiset kultakalat ja muutama muukin hitti mahtui mukaan… musahetki tapansa mukaan aloitetaan kannustuspiirillä. Ryhmässä on oikein innokkaita laulajia 🙂

Tutustuimme myös soittimiin ja lapset saivat vuorollaan soittaa kun muut kuuntelivat…

%d bloggaajaa tykkää tästä: