Vihdoinkin saimme viimeisteltyä viimeisen huoneen ja lapset ovat siellä nyt päässeet vuorollaan leikkimään. Projektin innoittamana viidakko hengessä (ja lasten ehdotuksesta lähtöisin) sisustimme toimistoon lapsille viidakko/dinosaurusleikin.

Viidakkohuoneesta löytyy mm. tulivuori joka sylkee laavaa ja johon on yhdistettynä dinosaurusleikki. Tämän lisäksi olemme lajitelleet villieläimiin kuuluvat eläimet erikseen sekä viidakko aiheiset dublolegot joilla myöskin lapset saavat halutessaan leikkiä. Hankimme myös hieman uusia teemaan sopivia leluja. Lapset ovat olleet tilasta aivan haltioissaan.

AAMUPIIRILLÄ TAPAHTUU

Tiinan kanssa lapset saivat toivottaa hyvät huomenet pikku leijonalle. Mietimme leijonalle nimeä mutta vielä toistaiseksi emme keksineet… hmmmm, tätähän voisi kotonakin miettiä omien vanhempien ja sisarusten kanssa koska nimiehdotuksia otetaan vastaan 🙂

Tutustuimme myös eri eläimiin joita lapset saivat arvuutella…

Aamupiirillä lasten kanssa olemme keskustelleet yhteisistä säännöistä mitä me kaikki voisimme täällä noudattaa. Yhteisiä säntöjä olemme pohtineet aamupiirillä ja lapsilta on tullut hyviä ehdotuksia. Säännöt on koottu nyt kartongille ja laitettu päiväkodin eteisen seinään nähtäväksi 🙂

Yhteisten pelisääntöjen keksimisen yhteydessä koimme ryhmäytymisen kannalta tärkeäksi myös korostaa ystävyyttä ja miettiä niitä kaikkia positiivisia asioita mitä täällä päiväkodissa on kiva tehdä 🙂 Tähän myös lapsilla tuli mieleen paljon asioita jotka halusimme kirjoittaa ylös. Aamupiiri sinetöitiin ystäväpiirillä ja hyvällä mielellä….

VIIKON LEIKKINURKKAUS

Leikit ovat olleet täynnä mielikuvitusta ja intoa…

%d bloggaajaa tykkää tästä: