Tämä viikko päräytettiin käyntiin lastenkokouksella. Lapset saivat itse toivottaa toisilleen hyvät huomenet ja yhdessä keskusteltiin tulevista tapahtumista ja lasten toiveista. Joka kuukausi pidämme lasten kokouksen jossa lapset pääsevät toimintaan vaikuttamaan.

Helmikuun lastenkokouksessa päätettyä :

  • luistelua
  • sisä futsal
  • maantierosvo leikki
  • juhlat
  • viidakkoprojektiimme liittyvää: krokotiilit, norsut, tiikerit, papukaijat ja mandrillit (apinalaji)

Eräs lapsista on osoittanut suurta mielenkiintoa mandrilleja kohtaan ja olemme hieman aiheeseen viikon aikana perehtyneet. Aamupiirillä olemme kuunnelleen hänelle tuttua apinalaulua jossa on oikein hauska ja tarttuva rytmi sekä olemme hänen omasta eläinkirjastaan lukeneet ja katselleet kuvia mandrilleista.

Olemme tällä viikolla jatkaneet autorata askarteluja ja saaneet työt seinälle näytille. Radat sopivat oikein hyvin salin seinälle pikkuautoleikin viereen 🙂 teimme myös loput leijonat valmiiksi ja nyt nekin koristavat eteisen seiniä.

Olemme myös aamupäiviä viettäneet pommassa vaikkakin siellä kuivurit hurisee ja pieni vesivahinko onkin korjauksen alla. Pienten kanssa menimme ajeluttamaan pikkuautoja ja isommat olivat Hannun kanssa muksupainissa.

Lapset keksivät myös uuden lajin: munamiesjuoksu 🙂

Torstaina jakauduimme pienryhmiin ja pidimme pelipäivän. Pelasimme lautapelejä, palapelejä, korttia. Lapset saivat vapaasti käydä pelikaapilla ja valita mieleisen pelin…

Perjantaina Pidimme lapsille musahetken ja otimme mukaan myös kaksi uutta lorua joissa tulee harjoiteltua kehorytmiikkaa. Lapset ovat olleet todella innoissaan rytmiharjoituksista ja kehitystä parissa viikossa on tapahtunut suuresti. Rekvisiittana käytimme huiveja jotka kuvastivat lumihiutaleita ja pakkasta…

Lopuksi lapset saivat jäädyttää Tiinan pakkashuiveillansa 🙂

Otimme mukaan myös soittimet joista lapset saivat valita omansa ja soittaa osana orkesteria…

Ensi viikolla vietämmekin ystävänpäivää ihan koko viikon ajan 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: