Vaikka vielä saamme nauttia talvisista tunnelmista ja tekemisistä niin ainakin valon määrä on lisääntynyt. Olemme nauttineet auringosta ulkoillessa ja suunnitelmissa on myös keväisiä tuulahduksia askartelujen ja touhujen suhteen.

Hiihtolomaviikolla jatkoimme ”viidakon elämää” askarteluamme ja aloitimme kiikareiden tekemisen. Lapset saivat maalata vessapaperirullista itselleen kiikarit joilla pääsemme pian kiikaroimaan viidakon eläimiä 🙂 Tämän lisäksi kevään suunnitelmissa on mm. teemaan sopivien soittimien askartelua joita pääsemme käyttämään musahetkillämme.

Kotona on saattanutkin kuulla lasten laulavan viikonpäivistä tai appelsiineista ja sitruunoista. Nämä ovat tämän hetken korvamatoja joita lapset ainakin täällä päiväkodilla hyräilevät ja lauleskelevat leikkien lomassa. Olemme aamupiireillä tehneet rytmiikkaharjoituksia kehorytmejä käyttäen. Lapset ovat olleet tästä innoissaan ja ovat oppineet todella nopeasti rytmin. Harjoituksia teemme myös pienryhmässä jossa kehorytmien lisäksi otamme kokeiluun rummun soittamisen. Musiikki ja rytmiikka on tämän kevään kehityskohteemme ja olemme lisänneet sitä nyt jo paljon aamupiireille sekä myös muihin hetkiin.

Päiväkodille tehtiin myös muutama pieni hankinta. Ostimme muutaman uudelleen käytettävän vesimaalauskirjan joista lapset ovat olleet todella innoissaan. Tämän puuhan kanssa viihtyvät kaikki 🙂

VIIKON LEIKKINURKKAUS

Legoleikkiin ei väsytä koskaan… tarkkasilmäisimmät saattavatkin huomata, että rakennelmasta löytyy myös kellarin lisäksi kassakaappi.

Pöytä katettiin koreaksi café Pegasuksessa

Hannu ja lapset käyttivät luovuuttaan ja askartelivat autoille tunnelin…

%d bloggaajaa tykkää tästä: