Tällä viikolla olemme tehneet rytmiikkaharjoitteluja pienryhmässä sekä ulkoilleet ja leikkineet paljon. Rytmiryhmä PumPum kokoontui keskiviikkona ja lapset pääsivät koristelemaan rumpujaan. Olemme harjoitelleet kehorytmien lisäksi Afrikkalaista laulua Funga alafia, jossa ensiksi harjoitellaan tanssi ja sitten rytmitellään muutamalla erilaisella kehorytmillä. Kun olemme kunnolla päässeet rytmiin kiinni, niin laulu harjoitellaan rumpujen säestyksellä.

Lapset saivat tällä viikolla tuoda kotoa eläin/ötökkäaiheisia kirjoja joita olemme aamupiirien yhteydessä tutkiskelleet ja jakaneet tietoa toisillemme. Olemme myös pohtineet mitä viidakko meille mieleen tuo ja mitä kaikkea siellä voikaan olla. Lapsilta tuli paljon hyviä havaintoja. Näiden pohdintojen myötä katsoimme videoita mm. vesiputouksista ja matelijoista. Kokosimme lasten ajatuksia mindmappiin ja suunnittelemme kevään toimintaa tämän pohjalta 🙂

Löysimme lapsille hauskan ötökän piilotus pelin jossa lapset saivat värittää 4 ötökkää. Tämän jälkeen he vuorollaan piilottivat ötököitä pitkin päiväkotia ja muut etsivät. Tätä on hauska keväämmällä pelata ulkonakin 🙂

VIIKON LEIKKINURKKA

Roolivaateleikki löytyi pitkästä aikaa periksen kaapista ja KAIKKI ovat sitä innolla pitkin viikkoa leikkineet 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: