Pääsiäisen jälkeen meitä odotti täällä päiväkodilla ihana yllätys kun Tiinan koira Nami oli päässyt päiväkodille viihdyttämään lapsia. Lapset ovat Namista aina niin innoissaan ja Nami rakastaa lapsia… Pääsimme ihastelemaan Namin tanssitaitoja ja temppuja aamupiirillä 🙂

Olemme kevään mittaan askarrelleet lasten toivomia lehdenleikkaajamuurahaisia sekä perhosia. Askartelu on ollut moniosainen mutta pian olemme valmiita ja saamme hienot työt teillekin näytiksi eteisen ikkunan väliin 🙂 Askartelua tehdessä on erityisesti huomioitu lasten osallisuus sekä pedagoginen dokumentointi työn suunnitteluvaiheessa sekä toki toteuttamisessa. Lapset ovat alkukeväästä saaneet itse tuoda päiväkodille eläin- ja ötökkä aiheisia kirjoja, joita yhdessä tutkimalla päädyimme lehdenleikkaajamuurahaisiin. Lapset ovat itse saaneet kuvata projektin eri vaiheita. Kaikki kuvat siis joita tästä ”sivu” projektista on, niin ovat lasten itse ottamia 🙂

Perjantaina oli opiskelijamme Martinin viimeinen päivä ja hän piti lapsille pommassa hauskan jumppahetken. Jumpassa aloiteltiin alkuvenyttelyllä, harjoiteltiin kuperkeikkoja ja kottikärrykävelyä, pelattiin peiliä ja tehtiin loppurentoutus 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: