Opiskelijamme Martin on viime viikon aikana lasten kanssa askarrellut krokotiiliaiheisia soittimia. Krokotiilit ovat pitkään olleet lasten toivomuslistalla joten nyt oli aika toteuttaa tämä ajatus. Keksimme, että voisimme askarrella kastanjetit joita voisimme lasten kanssa musahetkien yhteydessä soitella 🙂

Olemme viimeiset kaksi toimintakautta keskittyneet toiminta- ja leikkiympäristön kehittämiseen toimintasuunnitelman mukaisesti ja nyt olemme aloittaneet uuden kauden suunnittelun. Uudeksi kehittämisenkohteiksi olemme valinneet musiikki- ja tunnekasvatuksen, joista varsinkin tunnekasvatus on ollut paljon esillä viime aikoina eri medioissa. Molempia olemme aloitelleet jo nyt kevään puolella. Tunnekasvatukseen olemme hankkineet nyt FANNI- Tunnetaitoja Lapsille materiaalia, johon kuuluu tunteiden käsittelyyn ja nimeämiseen liittyviä kirjoja ja kortteja, jotka on suunnattu päiväkoti-ikäisille.

Olemme aamupiirin yhteydessä tutustuneet materiaaliin lasten kanssa ja he ovat olleet todella kiinnostuneita aiheesta.

Perjantaina vietimme pukeudu pyjamaan päivää. Lapset saivat nousta suoraan sängystä, napata tyynyn ja unikaverin mukaan ja tulla päiväkotiin 🙂

Kuuntelimme ihanan rentouttavaa unimusiikkia kaverin kainalossa peittojen alla sekä luimme sadun: FANNI ja suuri tunnemöykky. Tunnelma oli oikein levollinen ja rauhallinen.

VIIKON LEIKKINURKKAUS

Lapset innostuivat pitkästä aikaa pujottelemaan itselleen käsikoruja

%d bloggaajaa tykkää tästä: