Meillä on ollut todella touhukas toukokuu. Olemme viettäneet kevätjuhlaa lasten kesken viidakkojuhlan myötä, taiteilleet kauden viimeiset askartelut, ulkoilleet, käyneet metsäretkellä, leikkineet ja näiden lisäksi näyttelijä Emilia Pokkinen tuli meidän päiväkodille pitämään meille draamatyöpajan…

Ampiaisten maalaamista opiskelijamme kanssa…

Vesisateella lasten ulkoleikit ovat saaneet mielekästä vaihtelua 🙂

Emilia Pokkisen pitämä draamatyöpaja oli oikein mieleenpainuva. Hänellä on mieletön taito saada lasten huomio ja lapset jaksoivat todella hyvin kuunnella ja tehdä harjoituksia. Kaikki olivat sitä mieltä, että tämä oli ihan huippujuttu! Tässä muutama loru jonka saimme muistoksi…

Kevätjuhla vietettiin viidakkojuhlan merkeissä. Lapset saivat pukeutua haluamaansa hahmoon ja ohjelmassa oli mm. viidakkotemppurata, joka sisälsi jännittävän luolan sekä käärmeitä sihisevän puron ylityksen… seikkailumieltä siis tarvittiin 🙂

Lauloimme ja nauhoitimme myös muutaman esityksen lasten vanhemmille jotta hekin pääsivät näkemään mitä olemme tässä viime aikoina harjoitelleet…

AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE TOIVOO PÄIKÄN VÄKI!

%d bloggaajaa tykkää tästä: