Jatkoimme askartelua tekemällä saappaiden kaveriksi sateenvarjoja. Lapset saivat käyttää materiaaleina sormivärejä sekä vahaliituja.

Viskarit piirsivät myös hienot omakuvat viskarikansioihinsa. Omaa kuvaa tutkittiin ensiksi peilistä jotta kuvasta saataisiin mahdollisimman näköinen 🙂

Keskiviikkona veimme lapset jumpalle pommaan. Leikittiin parit hippaleikit sekä matkittiin eläinten liikkumista ja hytkyttiin musiikin tahtiin. Toimimme paljon pienryhmissä mutta jotkut leikit toimii vaan paremmin mitä enemmän lapsia on mukana 🙂

Torstaina kävimme syksyisellä metsäretkellä lähimetsässä ja Hannu poimi meille muutaman suppilovahveron… matkalla maistelimme myös mustikoita ja lapset saivat hetken leikkiä metsässä haluamiaan leikkejä.

Hannu ja lapset askartelivat hienon autoradan joka täydentää nyt pikkuautoleikkiä… yhteistuumin maalattiin autoradan ajoradat eriväreillä, liimattiin ja viimeisteltiin…

… lopputulos on upea ja lapset ovat jaksaneet leikkiä kilpaa uudella autoradalla

Ensiviikolla suunnittelemme tulevia supersankari juhlia sekä askartelemme juhliin rekvisiittaa lasten kanssa. Lapset ovat saaneet kotitehtäväksi miettiä supersankariasun sekä supervoiman joka kuvastaisi lapsen omia vahvuuksia. Tämä liittyy paljon tulevaan projektinaiheeseen joka rakennetaan supersankariteeman ympärille 🙂 emme malta odottaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: