Tällä viikolla innostuimme askartelemaan lasten kanssa syysaiheisia askarteluja. Aloitimme värittämällä mieleisemme kumisaappaat jotka haluaisimme jalkaamme pukea ja tämä jälkeen taiteilimme vesiväreillä vesilätäköt joihin voimme saappaat jalassa hyppiä 🙂 Lapset saivat harjoitella askartelua tehdessään pistelyä sekä saksien käyttöä…

Vesilätäköt lapset maalasivat täysin omaa luovuuttaan käyttäen…

Ripustamme työt eteiseen näytille ja jatkamme syysaiheisia askarteluja vielä ensi viikolla.

Teimme muutamia uusia leluhankintoja päiväkodille ja saimme ne tällä viikolla koottua ja paikalleen. Lapset ovat olleet todella innoissaan uusista leluista! Uusia hankintoja tehdessämme, mietimme aiheita mistä lapset ovat kiinnostuneita ja miten voisimme tuoda tämän hetken mielenkiinnon kohteita myös päiväkoti ympäristöön.

Toimistoon rakennettiin friends lego/ autorataleikki johon hankittiin Super Mario autorata, tämä tuntuu olevan aika suuressa suosiossa tällä hetkellä!

Pikkuautoleikkiin rakensimme lasten kanssa myös rekvisiittaa johon he saivat osallistua maalaamalla ajoratoja erivärisiksi…

Aamupiirin yhteydessä olemme aloitelleet hieman tunnekasvatusta joka myös tulee liittymään tulevaan projektiimme. Käsittelemme tunteita kirjoja, tunnekortteja, ja avointa keskustelua lasten kanssa hyödyntäen. Viime keväänä aloittelimme aihetta jo hieman ja hankimme päiväkodille Fanni -sarjan kirjat ja tunnekortit. Kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta.

LEIKKINURKKAUS

Rakennettu on niin legoilla kun magneeteillakin…

Café Pegasuksessa on nautittu maittavat tarjoilut…

%d bloggaajaa tykkää tästä: