Perjantaina juhlittiin vappua naamiaisten, discon, leikkien ja herkuttelun merkeissä. Tätä on odotettu kovasti koko viikko ja perjantaiaamuna päiväkotiin saapui innokkaita supersankareita, prinsessoja ja muita hauskoja hahmoja.

Pommaan oli luotu tunnelmaa valoilla, serpentiinillä ja ilmapalloilla. Leikimme muutaman hauskan uuden leikin jossa toisessa lapset hyppivät rummun ja lorun tahtiin ilmapalloina, kun rummutus loppui ilmapalloista lähti ilma. Aikuinen tuli pumppaamaan palloon lisää ilmaa 🙂

Ii-ii ilmapallo, ii-ii ilmapallo,
lentää liitää korkealla,
kauniin sinitaivaan alla.
Lentääkö se pilviin asti,
kevyt niin on pallon lasti.
Ii-ii ilmapallo, ii-ii ilmapallo…
Sitten kuuluu: POKS!

Herkuttelimme poppareilla, munkilla ja simalla…

Sitten tanssittiin hyvän musiikin tahtiin 🙂

Juhlat jatkuivat vielä ulkona jossa lapset saivat etsiä pihalle piilotettuja serpentiinimatoja…

Kokeilimme myös keppihevosratsastusta. Lapset onnistuivat ylittämään rakentamamme haastavat esteet 🙂 Musiikin kuuntelu jatkui myös ulkona ja lapset kävivät leikkien lomassa aina välillä esittelemässä meille välitanssit!

HAUSKAA VAPPUA!

%d bloggaajaa tykkää tästä: