Aloitimme äitienpäiväaskartelut ajoissa istuttamalla lasten kanssa krasseja. Krassit ovat saaneet kuukauden päivät ottaa aurinkoa päikyn keittön ikkunan alla ja saimmekin ne oikein hyvään kasvuun. Lisäksi askartelimme lasten kanssa kortit joita koristaa upea punainen ruusu 🙂

Kevätpäivä suloisin
kukkaintuoksu ihanin
tervehtii sua äiti kulta
onnittelut saat sä multa!

Olemme myös jatkaneet askarteluja supersankarilinjalla ja lasten kanssa taiteilimme kapteeni amerikan supersankarikilpiä. Kilvet laitetaan esille eteisen ikkunan väliin…

Viskaritehtävissä olemme harjoitelleet numeroita ja lukumäärien hahmottamista. Ensi syksyn eskarit ovat valmiina 🙂

LEIKKINURKKAUS

On ollut hienoa huomata kuinka lasten leikki on kuluneen vuoden aikana kehittynyt lasten kasvaessa. Leikin aiheet ovat usein tuttuja hyviä leikkejä mutta leikki itsessään on pitkäkestoisempaa ja vuorovaikutus lasten välillä on kehittynyt huimasti…

%d bloggaajaa tykkää tästä: