Lapset saivat ilahduttavan yllätyksen kun päikkykoira Bami tervehti meitä aamupiirillä. Bami lähtee vuorollaan kiertämään lasten perheitä ja hänen kanssaan voi touhuta kaikenlaista kivaa kuten esim. leipoa keksejä (ohje löytyy vihkosta). Vihkoon myös saa laittaa kuvia vierailusta sekä lyhyesti kertoa mitä kaikkea on tehty 🙂 Tämä on yksi keino miten saamme perheiden osallisuuden huomioitua ja vanhemmat pääsevät yhdessä lasten kanssa touhuamaan jotain lapselle tärkeää, joka voidaan jakaa päiväkodissa muiden lasten kanssa. Lapset odottavat kovasti Bamin vierailua omaan perheeseen…

Opiskelijamme Miila oli lasten kanssa askarrellut paperinuket ja he yhdessä suunnittelivat esityksen joka muulle ryhmälle esitettiin…

ELÄINKUNNAN PIKKUVÄKI

”eläinkunnan pikkuväki etsii ystävää, laula laulu tule, tänne jää.

Lehmän lapsi, pikkuvasikka etsii ystävää. Ammuu ammuu, kuuluu laulu tää.”

Jatkoimme kotieläinprojektiamme ja seuraavaksi vuorossa oli tiput. Lapset askartelivat tiput kertakäyttölautasista, höyhenistä ja kartongista. Tiput ovat esillä piirustushuoneen seinällä orrella 🙂

Lasten toiveesta lähdimme perjantaina pommaan jumpalle. Saimme hienoja ideoita ryhmän lapsilta kuten esim. noppaan voisi kirjoittaa eri eläimiä joita esitetään noppaa heittäessä. Harjoittelimme myös muutamaa balettitanssiliikettä 🙂

LEIKKINURKKAUS

KAUPUNKI

ETSI JA LÖYDÄ MAATILA- peli on lasten ihan tämän hetken lemppari. Tätä pelataan monta kertaa viikossa aikuisten kanssa 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: