Ihanaa kun marraskuun iloksi satoi lunta. Lapset ovat olleet innoissaan kun kaivoimme liukurit varastosta ja pääsimme laskemaan mäkeä päikän pihassa 🙂

Jatkoimme tipu askartelua ja saimme työn valmiiksi piirustushuoneen seinälle. Keräämme taidenäyttelyä lasten töistä päiväkodin seinille. Vanhemmat pääsevät jouluisen aamupalan yhteydessä kiertämään ja ihailemaan taidenäyttelyä.

Virittäydymme pikkuhiljaa joulutunnelmaan ja koristelimme lasten kanssa pipariukkoja eteisen seinälle joulukoristeeksi…

Olemme käyneet lähipuistossa leikkimässä ja pommassa jumpalla 🙂 lapset usein toivovat pommaan palloja joilla saavat vapaasti leikkiä…

Ihana ruokapalvelumme yllätti meidät joulukuun ensimmäisenä päivänä keppostelija tonttu Elfillä. Ensitöiksemme meidän piti keksiä Elfille uusi nimi. Koska myös vietimme opiskelijamme Miilan viimeistä harjoittelupäivää oli tontun nimi selvä 🙂 Innolla seuraamme mitä kepposia Miila tonttu meille joka aamu keksii…

ISO HALI MIILALLE!

LEIKKINURKKAUS

IHANAA JOULUKUUTA KAIKILLE!

%d bloggaajaa tykkää tästä: