Tammikuu on startannut vauhdikkaasti käyntiin. Jälleen näkemisen riemua on ollut kiva seurata vierestä kun lapset palasivat lomilta ja pääsivät jatkamaan leikkejä kavereiden kanssa. Projektimme myös jatkuu kovaa vauhtia. Innostuimme lasten kanssa askartelemaan traktoreita ja Hannu inspiroitui sanoittamaan meille myös aiheeseen sopivan laulun. Harjoittelemme laulua aamupiireillä ja siitä onkin tullut jo aikamoinen korvamato 🙂

Askartelussa leikattiin saksilla traktorin osat, liimattiin ja maalattiin peltoa. Lapset saivat myös piirtää itsensä traktorikuskeiksi…

Kokeilimme myös traktorin jälkien maalaamista isolle paperille. Lapsista oli hauskaa ajella pikkutraktoreilla pitkin ”peltoa”

Perjantain musahetkellä kokeiltiin uusia lauluja ja leikkejä. Musiikkimatkan Soiva vuosi- kirjasta leikimme ”sitten tulee stop”-laululeikkiä, kuuntelimme sadun räntämummosta ja pakkaslapsesta sekä lauloimme traktorilaulun ja muutaman vanhan lasten suosikin 🙂 uudet leikit ja laulut saivat lapsilta arvosanaksi yläpeukun…

Yksi lasten lempileikeistä on taikamatto…

Taikamatto lennättää, meidät uuteen seikkailuun. Jos tahdot mukaan ennättää, hyppää kyytiin, mukaan tuu…

Suojasään iloja oli kun pääsimme ulkoillessa tekemään lumiukkoja ja dinosauruksia…

Perjantaina tanssittiin lasten toivebiisien mukaan, pidettiin pelipäivä ja leikittiin kivoja leikkejä 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: