Saimme inspiraation päikkykoira Bamista ja ajattelimme, että seuraavana olisikin kiva askarrella koiria. Aloitimme koira-askartelut ja lapset saivat keksiä omalle koiralleen nimet 🙂 suunnitelmissa on myös rakentaa lasten kanssa Bamille koirankoppi jossa hän voi välillä käydä lepäilemässä…

Eräänä iltapäivänä pojat pyysivät paperilennokkia… siitä se ajatus sitten lähti 🙂 näitä onkin saanut tehdä joka päivä uusia ja lapsista oli mahtavaa päästä pommaan niitä lennättämään. Kokeilimme myös eri malleja lasten toiveet huomioiden (haluttiin taitolennokkia ja hävittäjää) Hannun taitolennokki osasi tehdä monta silmukkaa…

Perjantaina pelailtiin porukalla 🙂

LEIKKINURKKAUS

Lasten synttäreitä leikitään myös lasten kesken. He vuorollaan istuvat synttärituolissa, tarjoilevat kakkua ja muut laulavat paljon onnea vaan sekä lähettävät onnenraketteja…

Lapset ovat myös leikkineet kampausleikkejä, tanssineet muumihumppaa sekä ajaneet autoilla…

Ensi viikolla jatketaan koira askarteluja sekä perjantaina meillä on paras päivä ikinä koska silloin saa tulla PYJAMASSA PÄIKKYYN ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: