Ystävänpäivän juhlia varten leivoimme Bamin herkullisia kaurakeksejä. Lapset olivat innoissaan ja keksit tuoksuivat herkullisilta…

Tiistaina juhlimme ystävänpäivää. Lapset toivoivat hoplopin, herkkuja ja naamiaisia. Rakensimme pommaan lapsille hoplopin josta löytyi pallomeri, temppurata, aistiteltta ja paljon muuta kivaa 🙂 Annan aistiteltassa oli tuntoaisteja kutkuttavia yllätyspusseja, jotka sisälsivät linnunhöyheniä, makaroneista tehty madonpesä, heinäkasa, karhunkarvaa (villalangan pätkiä), riisistä tehty muurahaispesä sekä erilaisia tuoksuja, joista löytyi tilli, appelsiini ja kahvi. Aistikokemuksen kruunasi taustalla soiva lintujen viserrys ja teemana oli ”pieni kesäretki luonnossa”. Aistiteltan toisena tarkoituksena oli myös tarjota lapsille rauhoittumispaikka hoplop temmellyksen keskelle 🙂

Hoplop oli ihan hitti ja tämä taatusti toteutetaan jossain vaiheessa uudestaan!

Herkuttelimme myös kekseillä, sydän munkeilla ja poppareilla…

PELINURKKAUS

%d bloggaajaa tykkää tästä: