Tällä viikolla saimme koiratyöt valmiiksi nukkarin seinälle sekä pääsiäisen kunniaksi askartelimme tipuja. Lapset saivat harjoitella pistelyä, liimaamista ja värittämistä. Tiput saivat hauskan lisän popcornin jyvistä 🙂 tiput toivottavat hyvää pääsiäistä eteisen ovessa…

Omalle koiraalleen lapset saivat keksiä nimen ja sieltä tulikin erittäin hauskoja nimiehdotuksia 🙂

Koska popparin jyviä jäi askarteluista hieman yli, päätimmekin, että pääsiäisruohon sijaan istutamme lasten kanssa popcornin jyviä. Lapset saivat vuorollaan käydä istuttamassa lusikallisen jyviä. Tämä oli lapsista aika jännää… katsotaan kasvaako popcorn puu, kuten moni lapsista veikkasi 😉

Viljely sekä satokauden vihannekset ja hedelmät tulevat olemaan kevään mittaan osa projektiamme. Innostuimme istuttamisesta ja pohdimme, että pieni yrttitarha keittiössä voisi olla oikein hauska ajatus 🙂

Tässä on loistava esimerkki siitä, kuinka lasten luovuus pääsee esille, ja aikaansaadaan mieletön leikki. Tässä innostuttiin piirtämään isolle paperille kaupunkia. Mielikuvitus vie ajatusta eteenpäin, ja mukaan tarttuikin pieniä leluja tai esineitä. Leikki on valmis… ja täysin lapsen itse rakentama. Kaupungista löytyi paljon pieniä yksityiskohtia kuten esim. lentokenttä, satama, laituri, paloasema ja liikennemerkkejä.

LEIKKINURKKAUS

%d bloggaajaa tykkää tästä: