Tämänkertaisessa sirkuspajassa lapset saivat tehdä hieman erilaisia harjoituksia. Harjoittelimme mm.

  • huivin puhallusta jossa puhallettiin huivia ylöspäin ja siitä piti yrittää ottaa koppi.
  • jonglöörauspalloilla tasapainottelua. Palloa yritettiin kuljettaa mm. pään päällä. Sitten mentiin maahan makaamaan ja laitettiin pallo jalkojen päälle ja koitettiin pitää pallo siten, ettei se tipahda maahan.
  • huiveilla jonglööraamista ja yhdellä pallolla jonglööraamista.
  • vanteilla temppuilua. Vanteita pyöritettiin käsissä, maassa ja mahdollisimman monella eri tavalla 🙂

Parasta oli vanteilla pyörittäminen kun sanottiin käsipäivää ja vannetta pyöritettiin siinä käsien välissä : )                                                                                                                  Linnea 5v.

Lapset ovat myös innostuneina osallistuneet ruoan laittamiseen. Ovat saaneet pilkkoa vihanneksia, kurkkua ja parsakaalia. Osallistua välipalarahkan tekemiseen ja yhtenä päivänä syötiin Leevin tekemää kinkkukiusausta 🙂 NAM!

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: