Tervetuloa Café Pegasukseen!

Vihdoinkin olemme saaneet salin leikkiympäristön uusittua täysin uusiksi. Sali on jaettu nyt kahteen eri leikkitilaan; Ravintolakahvila Pegasukseen sekä paloasema/pikkuauto/mopoleikkiin. On ollut mieletöntä huomata kuinka tilojen kehittäminen on motivoinut lapsia hyvinkin pitkäkestoiseen leikkiin ja leikit ovat sujuneet todella hyvin. Aikuinen voi esimerkillään välillä johdatella leikkiä oikeaan suuntaan jolloin lasten on helppo ja luonteva jatkaa siitä…

Salissa on tällä hetkellä vipinää mutta sehän on mukavaa! Mopot ovat olleet myös ihan huippujuttu ja aktiivisesti lasten käytössä… myös uudet parkkitalot ja paloasema ovat houkutelleet lapsia autoleikkeihin 🙂

Olemme leikkien lomassa jatkaneet käärmeaskarteluja ja saaneetkin työt hyvin pitkälti valmiiksi… Nyt käärmeet luikertelevat ja sihisevät piirustushuoneen katossa 🙂 Lokakuun aikana pidämme viidakkojuhlat jossa polkaisemme projektin täysillä käyntiin!

Viskarimme saivat itselleen omat tehtävävihkot johon harjoittelemme viskaritehtäviä. Olemme myös harjoitelleet kirjaimia ja oman nimen kirjoittamista…

Viikon leikkinurkkaus

%d bloggaajaa tykkää tästä: