Lapset ovat saaneet tehtäväksi kotona vanhempiansa kanssa täytellä lomakkeen omista vahvuuksistaan, mistä pitää ja mistä ei, mitkä asiat tekevät surullisiksi ja mitkä iloiseksi… Tulemme joka viikko käymään yhden lomakkeen läpi yhdessä muiden lasten kanssa ja tästä henkilöstä valikoituu viikon supersankari.

Viikon supersankari saa oman supersankarikuvansa eteisen seinään sekä hän saa toivoa jonkun kivan tekemisen alakerran pommaan muutaman kaverin kanssa 🙂

Kun viikon supersankari on valittu, muut lapset saavat kertoa kaverista asioita mistä pitävät, miksi hän on hyvä kaveri, mitä tykkäämme tehdä yhdessä jne. Askartelemme lapsille omat supersankaritaulut joihin kirjaamme ylös kaikki lapsen supervoimat, vahvuudet ja mieleiset asiat. Näitä tauluja täydennämme aina kun lapsille tai meille aikuisille tulee mieleen jotain uutta tai teemme uusia havaintoja 🙂

Taulut tulevat valmistuttuaan esille salin seinälle josta niitä voi käydä ihastelemassa…

Tämä sankari toivoi pientä temppurataa…

Aloitimme supersankaritaulujen tekemisen ja lapset taiteilivat oman sankarikuvansa kartongille…

Tiinan kanssa askarreltiin spidermanin seittejä viskareiden kanssa. Tässä päästiin vähän maalaamaan sekä kokeilemaan pujottelua ja ompelua…

Aamupiirillä olemme laulaneet PALJON. Lapset toivovat kovasti lauluja ja olemme sitä mukaa näitä toiveita toteuttaneet. Keskiviikkona kokoonnuimme lastenkokoukseen ja lapset saivat ehdotella mieleistä puuhaa marraskuun tuleviin päikkypäiviin. Lasten kokouksessa päätettyjä asioita:

  • Halloween naamiaiset
  • lelupäivä
  • ulkoleikkipäivä
  • herkuttelua
  • rakennetaan pahvijuna jossa voi leikkiä
  • nassikkapaini
  • disco

Paljon hyviä ehdotuksia jotka kaikki varmasti tulevat toteutumaan.

Leikit ovat hiljaisen syyslomaviikon jälkeen olleet taas täynnä mielikuvitusta ja intoa

Heidän lentokoneensa on valmiina lähtöön…

”ulkona tapahtuu jotain ihmeellistä”

dubloista on rakennettu kerrosautoja, parkkihalleja ja linnoja. Ostamamme leikkipöytä on oikein hyvä alusta dublo legoleikille koska siinä rakennelmat säilyy seuraavaankin päivään ja leikkejä voidaan jatkaa useampana päivänä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: