Supersankaritaulut alkavat pikkuhiljaa valmistumaan ja olemmekin niistä muutaman jo saaneet salin seinää koristamaan. Tauluja täydennetään pitkin kautta…

Keskiviikkona kokosimme säbäjoukkueet ja lapset pääsivät pommaan pelaamaan 🙂 samaan aikaan yläkerrassa laitoimme soimaan fröbelin palikoiden parhaat ja hytkyttiin niiden tahtiin…

Lasten luovuus kukoistaa! Tytöt keksivät itse askarrella naamioita joita onkin tässä viime päivät oikein urakalla tehtailtu 🙂 muutkin lapset innostuivat ajatuksesta joten tätä on ollut kiva puuhailla yhdessä…

Perjantain musahetki aloitettiin laulamalla ”kuka on tullut soittamaan” jossa jokainen sai vuorollaan soittaa omaa soitintaan, laulettiin muutama lasten toivekappale, harjoittelimme yhtä ylläri biisiä sekä leikittiin pari leikkiä…

Värivarjo oli kova juttu pitkästä aikaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: