Askarteluja olemme jatkaneet supersankareiden parissa ja eteisen ikkunoihin onkin ilmestynyt viskareiden taiteilema hieno jouluikkuna supersankari teemoineen 🙂 viskarit käyttivät työssään paperipusseja jotka maalattiin mieleisellä värillä ja sen jälkeen liimattiin/leikattiin/koristeltiin hahmo loppuun

Muut lapset ovat myös ottaneet työn alle supersankarihahmojen askartelun hieman erilaisella tekniikalla… väreistä voi ehkäpä jotain päätellä mikä supersankari mahtaa olla kyseessä 🙂 Nämä sankarit tulevat näytille eteisen seinälle valmistuttuaan.

Hannun askartelupajassa on käynyt kuhina. Lasten kokouksessa yksi lasten toiveena oli junaleikki. Hetken tätä pohdittuamme Hannu sai loistoidean askarrella pahvilaatikoista lapsille junan pahvilaatikoista jolla lapset voivat oikeasti leikkiä… Tämä oli oikein lasten mieleen!

Lapset ovat pienryhmissä päässeet supersankarijumppaan opiskelijamme vetämänä. Pienten vuorolla tehtiin taitorata, harjoiteltiin supersankarihyppyjä renkaan läpi ja leikittiin värileikkiä

LASTEN LEIKKICORNERI

Ajankohtaiset asiat ovat hauskasti näkyneet myös osana lasten leikkejä kuten esim. talvirenkaiden vaihtaminen 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: