Olemme jatkaneet ”maatilan eläimet” projektiamme ja askarrelleet lasten kanssa salin farmille lehmiä. Lapset pääsivät maalaamaan ladon ovia ja saimme myös hienon maatilan rakennettua saliin lasten leikkejä varten…

Kävimme pommassa jumpalla ja pelasimme myös muutaman sählymatsin 🙂 Tappara- Ilves.

Lapset ovat todella hyvin ryhmäytyneet ja leikit sujuvat hienosti. Legoleikki, maatilaleikki, kotileikki ja autot ovat tällä hetkellä suosikkeja. On hienoa seurata vierestä kuinka lasten mielikuvitus on vain rajana 🙂 pyrimme ikuistamaan näitä hetkiä ja mahdollisuuksien mukaan hyviä leikkejä ei aina tarvitse siivota pois vaan niitä voidaan jatkaa seuraavana päivänä…

Musahetkillä olemme tutustuneet soittimiin ja laulaneet paljon lasten toivebiisejä sekä projektiin liittyviä lauluja. Lapset ovat todella innokkaita musisoimaan ja laulamaan. Olemme harjoitelleet myös uusia lauluja kuten esim. eläinkunnan pikkuväki, pienen pieni laulu ja lehmärock (Hannun sanoittama ja säveltämä)

Syksyn edetessä teemme pieniä kävelyretkiä lähimetsään. Osa lapsista pääsikin Hannun ja Tarun kanssa sienimetsään. Saalista ei vielä saatu mutta muutaman viikon päästä lähdemme kokeilemaan uudestaan 🙂 tästä reissusta mieleen jäi iso muurahaiskeko jota ihmeteltiin tovi…

Viskarihommissa harjoiteltiin oma nimen alkukirjainta

%d bloggaajaa tykkää tästä: