Viime perjantaina lasten toiveesta vietimme lelupäivää. Lapset ovat kovasti joulun jälkeen odottaneet, että saisivat tuoda uudet lelunsa näytille. Tiinalla oli myös Nami mukana leikittämässä lapsia 🙂 aamupiirillä tutustuttiin leluihin ja annettiin myös kaverinkin kokeilla…

Pääsimme myös tekemään taikoja. Noitapataan kun lisätään veden lisäksi äänijauhe, sihinäkukka, tähtipölyä, kristalli, nimeämiskäärö ja sanotaan taikasanat MAXIMUS MIXUS voidaan loitsuta jotain hämmästyttävää…

Olemme jatkaneet askarteluissa traktoreita ja keppihevosia… ne alkavatkin olemaan jo pikkuhiljaa valmiita ja näyttävät hienolta salin seinällä…

Kasvatus ja ohjausalan opiskelijamme Anna suunnitteli pienryhmälle tunnekasvatusta sisältävän toimintatuokion pommaan. Tuokion alkuun lapset saivat valita itselleen mieleiset roolivaatteet mukaan…

Tunnistettiin erilaisia tunteita korteista, keskusteltiin niistä ja yritettiin matkia kyseistä tunnetilaa… ilmeistä ehkä voisi päätellä mikä tunne on kyseessä 🙂

Tämän jälkeen lapset saivat pukeutua roolivaatteisiin, nostaa kortin ja muut yrittivät arvata mitä tunnetta lapsi esittää. Lopuksi tanssittiin musiikin tahtiin ja pohdittiin samalla, mitä tunteita musiikki meissä ilmentää…

Jumppahetkellä pelasimme pitkästä aikaa sählyä ja ajeltiin mopoilla kilpaa

Viskarit pääsivät myös viskaritehtävien pariin…

Torstaina lähdimmekin lähimetsään retkelle. Mukaan nappasimme kaakaota ja muumikeksejä 🙂 Lapset leikkivät innoissaan eri ympäristössä. Annan kanssa leikittiin hippaa ja piilosta… juoksemisen jälkeen eväät maistuivatkin oikein hyvältä!

LEIKKINURKKAUS

Huvipuiston rakentamista dublolegoilla…

%d bloggaajaa tykkää tästä: