Leikissä lapsi oppii, mutta lapselle itselleen leikki ei ole tietoisesti oppimisen väline vaan tapa olla ja elää sekä hahmottaa maailmaa. Leikki tuottaa lapsille iloa ja mielihyvää. Leikkiessään lapset ovat aktiivisia toimijoita. He tutkivat ympäröivää maailmaa, luovat sosiaalisia suhteita sekä muodostavat merkityksiä kokemuksistaan. Leikissä lapset rakentavat käsitystä itsestään ja muista ihmisistä. Leikissä on turvallista kokeilla, yrittää ja erehtyä. Myös aikuisen jokapäiväinen leikkiin heittäytyminen ja arjen leikillisyys tukee jokaisen lapsen hyvinvointia, kasvua ja kehitystä.

tällä viikolla olemme siis leikkineet 🙂

Soitto äidille kesken työpäivän piristää mieltä 🙂

Leikkimisen lisäksi olemme jatkaneet projektia eteenpäin ja aloitimme latojen askartelun lasten kanssa. Lapset saivat ensiksi leikata/pistellä ladot, jonka jälkeen ne maalattiin punaisella maalilla…

Käytimme ladon laudoiksi jäätelötikkuja jotka maalasimme valkoiseksi…

Annan aamujoogassa lapset saivat venytellä niin kuin susi, strutsi, apina, käärme, siili ja tiikeri…

%d bloggaajaa tykkää tästä: